Shaklee Has Moved!!


Seiring dengan berkembangnya bisnes Shaklee di Malaysia ni, Shaklee HQ telah pun berpindah ke tempat baru demi keselesaan kita semua. Sebelum ni di Empire Subang, sekarang telah berpindah ke Sunway Pinnacle. Saya belum berkesempatan lagi menjenguk HQ yang baru ni, tak sabar pulak bila ramai yang cakap tempatnya lagi besar dan selesa. Best best...

Operation Hours (Shaklee HQ):
Isnin - Sabtu (10am - 7pm)

Playground for kids di Shaklee HQ! Tak lah bosan budak-budak nanti
So jangan ada yang pergi ke Empire Subang lagi ye. Shaklee Branch KL juga berpindah ke tempat baru yang lebih besar dan selesa berbanding sebelumnya beberapa bulan yang lepas. Yang seronoknya Shaklee branch KL ni tersangatlah dekat dengan ofis saya. Seronok okay...lunch time boleh singgah kejap, balik kerja pun boleh singgah. Lebih kurang 5 minit drive je jaraknya, dekat kan? Sebelum ni memang liatnye lah kalau nak ke branch walaupun still dalam kawasan Wangsa Maju, jauh sikit lah dari tempat baru ni, tapi tempatnya agak sesak, parking susah nak dapat, dan ruang dalam premis pun sempit. Kalau pergi, memang lamanya nak tunggu giliran. Sekarang dah guna sistem bernombor, kaunter pun dah banyak, so kalau bukan waktu puncak memang tak sampai 10 minit pun proses nak ambik stok. Terbaikkkk....

Shaklee KL
Kuala Lumpur
No. 32, Jalan Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Shaklee akan sentiasa upgrade servis mereka untuk memberikan yang terbaik kepada semua. Keselesaan kita diutamakan, tidak hanya memikirkan keuntungan semata-mata. Senarai branch Shaklee di negeri lain seperti berikut:

Perak
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Johor
14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek,
81100 Johor Bahru.

Tel: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188

Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Kelantan
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Sabah
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Operation Hours (All Branches):
Isnin - Jumaat (10am - 7pm)
Sabtu 1st & 3rd (10am - 7pm)

Nak jadi ahli Shaklee? Cuma bayar RM65 (+ RM10 SM / RM20 SS untuk postage business kit) untuk seumur hidup, tak perlu renew setiap tahun pun. Enjoy sehingga 20% diskaun dari harga runcit untuk setiap produk Shaklee. Dapat cash bonus bila melepasi minimum uv pada bulan itu, dan banyak lagi insentif lain untuk mereka yang ingin menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan mereka.


Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

  1. macam best je tempat baru ni..lebih luas dan selesa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts