Skip to main content

Posts

Featured

Bantu Organ Detox Berfungsi Dengan Lebih Baik

Korang tau tak badan kita ni ada organ detox? Hati, buah pinggang, usus. Berfungsi untuk membuang toksin-toksin dalam badan.

"Kalau macam tu, kenapa nak berdetox? Biar jela badan buang toksin tu sendiri."

Yes, memang organ detox boleh buat semua tu. Tapi, seiring dengan peningkatan usia, badan kita lama kelamaan tidak dapat berfungsi dengan baik. Sebab gaya hidup kita pada zaman sekarang yang tidak sihat. Penuaan badan berlaku lebih awal dari waktunya.


Minum teh tarik setiap hari, hisap rokok 2 kotak sehari, tak suka minum air kosong, tak suka makan sayur, kerja duduk depan komputer dari pagi sampai petang, malam balik rumah terus tidur. Nak cepat makan fast food je. Exercise memang jarang sekali.

Tak heran lah ada orang yang nampak sihat tiba-tiba boleh kena heart attack, nampak sihat tapi kena stroke, nampak sihat tapi rupa-rupanya ada kanser stage 4! Masa tu nak menyesal pun tak guna.

Shaklee telah memperkenalkan program detox yang bertujuan untuk membantu organ-organ de…

Latest Posts

5 Tips Menghasilkan Susu Ibu Berkualiti

Vitamin Penting Untuk Si Ibu Yang Menyusukan Bayi

Nutrien Untuk Membantu Kita Kekal Aktif

Serlahkan Kecantikan Kulit Dengan Dalaman Yang Sihat

Gambar Sebelum & Selepas Menggunakan Skincare Youth Oleh Youth Stars

Masalah Kulit Ketika Hamil Berjaya Diatasi Dengan Youth

Testimoni Youth Shaklee oleh YouthStars

Cara Buka Akaun SSPN Secara Online