Skip to main content

Posts

Featured

Pertama Kali Makan Supplement Ada Side Effect, Benarkah Ada Body Adjustment?

Pernah tak bila kita beli sesuatu produk, kemudian di awal penggunaan kita ada rasa tak selesa atau pun macam side effect? Selalu kan. Saya pun selalu jadi macam ni. Dulu kalau beli pencuci muka baru, mesti jerawat akan naik. Lama-lama baru okay kan.

Samalah jugak dengan supplement. Kalau baru pertama kali makan supplement, memang akan rasa beberapa kesan yang tak selesa untuk seketika. Ini yang dinamakan "Body Adjustment".

Badan kita mengumpul toksin daripada pemakanan yang kita ambil setiap hari. Bahan perisa makanan, sisa bahan pencemar pertanian dalam daging, tanaman, hasil tenusu, kehadiran logam berat dalam makanan laut seperti ikan, kerang, dan lain-lain serta air minuman kita menjadi sumber wujudnya toksin dalam badan.

Disebabkan kesedaran kesihatan, kita mengambil supplement untuk menjaga kesihatan badan kita. Apabila supplement ini mula bertindak, sel-sel badan akan mula mengeluarkan toksin tetapi organ-organ perkumuhan badan seperti hati, buah pinggang, paru-paru,…

Latest Posts

Penemuan Interferon Oleh Saintis Untuk Meningkatkan Sistem Imun

Kebaikan Vitamin C Bukan Sekadar Untuk Cantik

Cara Meningkatkan Daya Tahan Badan Pesakit Resdung

Luka Jahitan Bersalin Czer Cepat Pulih

3 Sebab Kenapa Pengguna Shaklee Kekal Setia

Kurus Dengan Sihat Cara Shaklee

Takut Hilang Hidung, Atasi Segera Masalah Resdung Anda

Resveratrol Alternatif Selain Dialisis Kepada Masalah Buah Pinggang

Kenali 10 Produk Shaklee Paling Laris

Kisah Penghidap Asthma Yang Kini Bergelar Master Coordinator Shaklee