Youth Shaklee Skincare Terhangat Di Pasaran

Kecoh kejap pasal YOUTH™️ ni kan. Semua SID asyik cakap pasal Youth je. Eksited benor deme, hehe...


Antara sebab yang buatkan kami sangat sangat excited dengn Youth ni adalah, ianya;

🌸 hasil R&D selama 8 tahun untuk menghasilkan satu rangkaian penjagaan muka yang sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat usia
🌸 digunakan oleh CEO Shaklee Corp sendiri sepanjang proses R&D
🌸 100% vegan
🌸 bebas dari lebih 1500 bahan kimia yang berbahaya dan boleh dipersoalkan keselamatannya
🌸 cruelty-free
🌸 hipoalergenik
🌸 non-comedogenic
🌸 diuji oleh ahli dermatologi dan oftalmologi
🌸 ada 8 patents ke atas formula-formulanyaShaklee telah membawa masuk pakar-pakar yang berpengalaman lebih dari 15 tahun dalam bidang kecantikan kulit ni. Ada antara mereka pernah berkerja dengan jenama A list antarabangsa seperti Estee Lauder, Yves Saint Laurent, Givenchy.

Hasil kajian klinikal ke atas Youth ni telah memberikan result 100% wanita yang menggunakan Youth memiliki kulit yang lebih muda!! Manakala, 2/3 daripada mereka memiliki kulit yang 10 tahun lebih muda!! A decade of aging erased.Memandangkan Shaklee adalah syarikat supplement yang mementingkan kesihatan yang berpanjangan, maka YOUTH™ pun turut mementingkan kesihatan, dan kecantikan untuk jangka masa yang panjang. Dan semestinya SELAMAT 😉

Penting untuk kita menggunakan produk yang bukan saja menjanjikan kesan yang terbaik, malah selamat dan tak memudaratkan.

Sekarang ni kami guna dulu, nanti jangan terkejut ye tengok semua SID muda-muda belaka. Kalau nak jugak jadi muda dengan lebih sihat, meh preorder sekarang. Bulan 3 nanti baru launching untuk jualan.

http://www.shaklee.com.my/youth/
  

Jom tengok kekmel unboxing Youth Shaklee!!

Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

Popular Posts