Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman

Assalamualaikum wbt...

Beauty Stuff Giveaway ni memang best, boleh menang mekap Dato' CT tau...klik banner di bawah untuk join jugak.

http://www.sallysamsaiman.com/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..? 

Sebab saya sangat suka mekap!!! Walaupun tak selalu bermekap ke ofis, tp saya suka kumpul barang-barang mekap...time boring-boring, muka anak-anak dara saya yg saya conteng, hehe...and satu lagi, saya peminat Siti Nurhaliza!!!

Hope i can win...love love ;)


Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

  1. as,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck:)

    ReplyDelete
  2. Hai..!
    Maaf lambat singgah...Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally..Sally baru berkesempatan nak check entri korang..semoga murah rezeki yer nak menang...Jangan lupa datang tgk pemenang kat blog Sally..

    ReplyDelete
  3. Singgah daripada segmen giveaway yang sama :)
    Sorry lambat blogwalking
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts