7 Tahun Kulit Muka Berjerawat Teruk, Sekarang Dah Cantik

Tiada perempuan yang tak kisah dengan kulit muka masing-masing. Semua perempuan impikan kulit muka yang cantik, bersih, halus dan gebu. Rahsia untuk atasi masalah kulit muka berjerawat sekarang dah terbongkar!!! Nur Farizan dah bagitahu rahsia dia. 7 tahun menanggung malu, lama tu...macam-macam produk dah cuba.

Kisah Nur Farizan yang malu dengan kulit muka berjerawat yang dialaminya selama 7 tahun. Jom tengok pengakuan beliau...




Rahsia Kulit Muka Halus, Gebu...


kulit muka berjerawat

Vita-E Complex - untuk pudarkan parut, mempercepatkan proses penyembuhan kulit, tekstur kulit lebih cantik

Sustained Release Vita-C Plus - mengecutkan jerawat, membantu pembentukan kolagen dalam kulit

GLA Complex - menstabilkan hormon, menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

Collagen Powder - menganjalkan dan menegangkan kulit, menjadikan kulit lebih cerah, halus dan gebu


Gabungan mantap supplement untuk kulit di atas, dapat membantu mengatasi masalah kulit kita. Penggunaan yang konsisten, bukan skip-skip ye, pasti akan menghasilkan result yang BEST!!!

Bertindak sekarang, jangan tunggu bertahun-tahun baru nak cuba. Kalau lah cik adik manis Nur Farizan ni cuba set ni dari dulu lagi, pasti dia tak perlu menanggung malu selama 7 tahun. Yela kan, dulu Shaklee tak berapa dikenali sangat. Sekarang dah tau kan?? Meh cepat-cepat roger saya, cepat-cepat kita cantikkan kembali kulit muka berjerawat kita ni ;)


Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

  1. terima kasih... saya pengguna tegar vit C

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo really...best kan? selain utk cantikkan kulit, vit c bagus gak utk imunisasi badan...saya jarang dah selsema, klu rasa nk kena selsema, cepat2 mkn lebih dari biasa..insyaAllah, x melarat selsema tu ;)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts