Hari Sukan Sekolah My Girls

Tadika my girls, Esha dan Zahra, Tadika Nur Muhammad, ada buat Hari Sukan bersama Tadika Zahra Al Banna 17 Oktober yang lepas. Mama memang tak dapat tengok dorang bersukan, huhu...tapi nasib baiklah cikgu-cikgu dorang ada ambik video. So dapatlah mama tengok aksi my girls ni, haha...lucu okay bila tengok.

Yang bestnya, Esha dan Zahra ada menang acara sukan yang dorang join okay!!! Hebat anak mama ni, that's my girls!!!


Jom tengok antara snapshot video yang sempat saya ambik, hehe...

My little zahra ;)

Esha dengan pakaian beragamnya, hehe

Tadika Nur Muhammad

Esha main bouncing ball, dapat no 2 okay, hehe...




Kuatnya Esha tarik tali


Main kutip gula-gula

Esha main music chair, kalah, huhu...

Zahra menang!!! Main music chair, hebat adik...



Zahra menang okay, main rebut kerusi (music chair). Nak tahu rahsia kemenangan Zahra? Tengok video kat bawah ni ye ;)

video


Haha, terima kasih kepada semua cikgu-cikgu yang membantu anak-anak tadika mereka, memberikan semangat kepada mereka. Tahniah pada yang menang!!!

Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

Popular Posts