3 Sebab Saya Kekal Menjadi Pengedar Shaklee Wangsa Maju

Sekarang ni boleh dikatakan kebanyakan kawan-kawan di Facebook kekmel buat bisnes online, part-time dan full-time. Nampak tak kesedaran untuk menambah pendapatan pada zaman sekarang?

Tapi tak kurang juga yang jenis lompat-lompat katak ni. Bulan ni jual A, bulan depan jual B pulak, selang 3 hari lepas tu tukar pulak benda lain. Dan ada yang terus stop tak sampai setahun berbisnes.

pengedar shaklee wangsa maju

Alhamdulillah kekmel terus bertahan dengan Shaklee. Hampir 4 tahun menjadi Pengedar Shaklee Wangsa Maju & Ukay Perdana. Dari hanya merasa bonus 2 angka hingga lah ke 4 angka. Lama jugak laaaaa nak dapat 4 angka tu, haha...tapi kekmel tak give up. Bayangkan kalau kekmel stop selepas setahun serius berShaklee, tak merasa lah dapat extra money 4 angka tu sekarang ni.


Selain daripada ganjaran bonus yang ditawarkan setiap bulan, apa lagi yang buat kekmel bertahan?

1. Produk yang mantap
Kalau produk yang hampeh, memang sekejap je lah boleh bertahan. Company yang dah established lebih separuh abad, ada produk yang dah berumur 100 tahun pun. Latar belakang company yang langsung tidak meragukan.

pengedar shaklee wangsa maju


2. Sokongan yang terbaik
Depan belakang kiri kanan kekmel ada kawan-kawan positif yang sentiasa support kekmel. Time down, mereka akan bangkitkan semangat kita balik. Sudi mendengar luahan-luahan hati. Tak pernah kenal pun sebelum ni, tapi dengan Shaklee kami dah jadi macam adik-beradik.

pengedar shaklee wangsa maju


3. Kesihatan yang terjaga
Bila customer bagi feedback positif, satu kejayaan pada kekmel. Perasaan puas tu bila dapat bantu seseorang memang tak dapat diluahkan. Best sangat...

pengedar shaklee wangsa maju
Testimoni Yong June (Vivix) - 25 May 2017

pengedar shaklee wangsa maju
Testimoni Kak Nor (Vivix) - 13 July 2017


So tak mustahil kalau kekmel akan terus berShaklee hingga lah kekmel tua. Mana tau dari part-time boleh jadi full-time pulak nanti. Dari 4 angka dapat 5 dan 6 angka pulak, insyaAllah aamiin...

Yang penting STAY FOCUS & NEVER GIVE-UP! 💪🏼

 
Kekmel nak jemput anda di luar sana untuk bersama-sama kekmel mengejar impian masing-masing, dan menambah pendapatan keluarga. Jadi pengedar shaklee di kawasan masing-masing. Tak perlu malu dah sekarang ni. JOM!!!

Yang nak COD area Wangsa Maju & Ukay Perdana, tak perlu segan whatsapp atau call kekmel ye 😉Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

Popular Posts