Keistimewaan Skincare YOUTH Yang Lain Dari Yang LainSebelum ini, TIDAK ADA lagi ujian klinikal ke atas produk skincare yang dapat memberikan keputusan 100% seperti yang dikehendaki.

Tapi, bila Shaklee bangunkan YOUTH, keputusan ujian klinikal mendapati 100% wanita yang menggunakan Youth menjadi kelihatan lebih muda. 100% okay. Maksudnya semua yang pakai Youth kompem akan nampak muda. 🤩🤩Bukan itu sahaja. Ada lagi satu. 

Ujian klinikal juga membuktikan 2/3 daripada mereka mendapat usia kulit yang 10 TAHUN LEBIH MUDA. Maksudnya, kalau sekarang uols umur 35 tahun, bila uols konsisten pakai Youth ni, 3 bulan lagi uols akan dapat muka macam baru 25 tahun gittew. 
Haaa.. teruja kann?? 🤩🤩

Tapi, macam mana Shaklee tahu kulit orang boleh jadi lagi muda atau 10 tahun lebih muda ni?

Haa, mestilah ada caranya. Setiap apa yang Shaklee buat, mesti ada sains di belakangnya. Bukan pakai rasa-rasa atau agak-agak je. 

Caranya ialah dengan menggunakan Skin Age Index atau Indeks Usia Kulit


Skin Age IndexIndeks Usia Kulit ni dibangunkan oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, untuk mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta. 

Tanda-tanda penuaan yang telah diambil kira adalah: 
🌸 kedutan kulit
🌸 saiz pori
🌸 tona kulit
🌸 keanjalan
🌸 tekstur kulit
🌸 hiperpigmentasi
🌸 seri kulit
🌸 kekenduran

So, Shaklee ada alat untuk ukur semua tanda-tanda ni dan pastu dia compare pulak result ni dengan keadaan kulit yang sebenar. Dari situlah, dia dapat kira indeks usia kulit orang-orang yang menjalani ujian ini. 

Dengan teknologi Indeks Usia Kulit inilah Shaklee dapat membuktikan Youth berupaya untuk menukarkan usia kulit muka kita menjadi lebih muda sehingga ada yang berjaya mencapai 10 tahun lebih muda.

Tunggu apa lagi? Bertukarlah kepada YOUTH 😍


Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

Popular Posts