Resdung dan Shaklee

Haaaaachummmm....bangun pagi je terus bersin. Banyak kali pulak tu, asyik bersin je. Macam nak tercabut hidung kan, dengan gatalnya lagi. Kalau nak tahu, itu lah tanda-tanda kita ni ada masalah resdung. Semua orang ada resdung sebenarnya, tapi tahap masalah resdung tu yang membezakan antara satu sama lain. Pada peringkat awal, penghidap mengalami tanda seperti selalu bersin, berhingus, gatal muka dan hidung serta mendapat jerawat. Maka, kita perlu rawat dari awal untuk mengelakkan resdung menjadi lebih teruk, di mana resdung boleh merebak menjadi kanser.Selain rawatan secara tradisional seperti mengasap muka, apa kata kita cuba Set Resdung Shaklee
untuk membantu masalah resdung kita. Kita rawat dari dalam badan kita pula. Set ini terdiri daripada;
  • Alfalfa Complex - untuk mengurangkan keradangan disebabkan oleh resdung
  • Sustained Release Vita-C - meningkatkan imunisasi badan
  • B-Complex - mengurangkan stress yang akan menyebabkan daya tahan badan kita berkurang
Pengambilan supplement penting supaya badan kita kekal sihat, daya tahan melawan penyakit bertambah, serta dapat membuang toksin di dalam badan, di mana toksin-toksin ini lah yang menyebabkan badan kita menjadi lemah dan mudah diserang penyakit.

Sebarang pertanyaan, jangan malu jangan segan. InsyaAllah saya bantu mana yang terdaya.

Nak order secara online pun boleh. Klik link di bawah, anda akan terus dapat membuat pembelian set ini di website rasmi Shaklee. Mudah, pantas, dan selamat!!
Order Online - Set Resdung Shaklee 

Stay Healthy.Be Gorgeous...mel
SMS/Whatsapp 019-3058619 / amelza02@yahoo.com

Comments

Popular Posts